4Games

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Welcome to 4Games


  Top cei mai mari Hackeri

  avatar
  TheEnd.
  Founders
  Founders

  Mesaje : 112
  Data de înscriere : 30/03/2012

  Top cei mai mari Hackeri Empty Top cei mai mari Hackeri

  Mesaj  TheEnd. Sam Mar 31, 2012 4:27 am

  Locul 1  Kevin Poulsen cunoscut popular ca Dark Dunte în cercurile de hackeri, şi-a dovedit măiestria în hăckuirea liniilor telefonice a Los Angeles Radio KIIS-FM.
  Kevin Poulsen a fost mare de tot, nici macar FBI-ul n-a scăpat de el, a reuşit să fure o bază de date a biroului federal şi informaţii dintr-o reţea de cabluri.
  După aceste incidente, FBI a început să-l urmărească, a fost prins şi închis pentru o perioadă de 5 ani.

  Locul 2  Kevin Mitnick în prezent autor şi consultant în probleme de securitate informatică, a fost pe vremuri cel mai căutat criminal al USA.
  Şi-a început cariera hăckuind sistemul de cartele al autobuzelor din Los Angeles, reţele de telefonie, secrete de afaceri, chiar şi sistemul de apărare şi avertizare al Statelor Unite.
  Pentru toate acestea a fost arestat şi condamnat la 8 ani închisoare, după isprăvile sale s-au făcut chiar două filme, “Take down” şi “Freedom Downtime”.

  Locul 3  Robert Morris a fost prima persoană acuzată în 1986 în Statele Unite de Fraudă electronică după ce a creat un virus care a distrus 6000 de computere, a fost condamnat 3 ani cu suspendare, 400 de ore de muncă în folosul comunitaţii şi o amenda de 10500 de dolari.
  Momentan este profesor titular la MIT Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory, se ocupă de arhitecturi reţele calculatoare.

  Locul 4  Adrian Lamo în prezent purtător de cuvânt şi jurnalist, a fost odată un binecunoscut hacker care se delecta intrând în reţelele New York Times,Microsoft,Yahoo,Bank of America şi Cingular.
  A avut de plată o amendă de 65000$ pentru spargerea reţelei New York Times şi a fost condamnat la 6 luni de închisoare, plus încă doi ani cu suspendare.

  Locul 5  Jonathan James când a fost săltat de poliţie a declarat: doar mă distram pe aici şi mă bucuram de noi şi noi provocări. Jonathan James a fost un hacker de temut, printre victimele sale se numără Defense Threat Reduction Agency, unde a avut acces la toate email-urile secrete ale agenţiei, NASA – de unde a furat software în valoare de 1,7 mil dolari, a fost necesar ca agenţia să-şi oprească întreaga reţea de calculatoare, ceea ce a costat contribuabilii 41000$.
  Jonathan James a murit în condiţii dubioase, fiind găsit împuşcat la data de 18 mai 2008. Sinuciderea sa a fost pusă pe seama unor acuzaţii de care nu era vinovat, mai exact pătrunderea în sistemul informaţional al reţelei de magazine TJX store şi compromiterea datelor personale a milioane de clienţi.

  Sursa New York Times

   Data/ora curentă este: Dum Iun 13, 2021 8:53 am